You are here

Functies klantportaal

Het klantportaal yourKONECRANES.com geeft u, wanneer u dat wilt, online een volledig overzicht van uw bedrijfsmiddelen en relatie met Konecranes. U heeft toegang tot inspectie- en servicerapporten, onderhoudsschema's, onderhoudsgeschiedenis, lijsten met bedrijfsmiddelen, uitgevoerd onderhoud en gegevens van de overeenkomst. U kunt yourKONECRANES zelfs gebruiken om serviceaanvragen in te dienen.

Overzicht

Krijg een beknopt overzicht van veiligheidsalarmen, risico's en onkosten voor al uw bedrijfsmiddelen. TRUCONNECT®-alarmen worden bovenin weergegeven, samen met kraangebruik volgens bedrijfsuren en opstarten. Een risico-overzicht voor uw bedrijfsmiddelen omvat veiligheidsrisico's, productierisico's, onbekende risico's en verbeteringskansen. U kunt ook de totale servicekosten of kosten per bedrijfsmiddel bekijken. Het tabblad Activiteiten toont alle serviceactiviteiten over een geselecteerde periode. U kunt al uw documenten bekijken die gedurende een geselecteerde periode zijn gegenereerd of geüpload in het tabblad documenten. En met de nieuwe knop Serviceaanvraag kunt u met één klik een nieuwe serviceaanvraag indienen. Er kan op elk moment informatie over uw Servicebeoordeling en Bedrijfsbeoordeling worden bekeken.

TRUCONNECT

Gebruiksgegevens over Remote Monitoring (externe controle) kunnen per groep apparaten of per individueel apparaat worden bekeken. In de overzichtsweergave kunt u eenvoudig op datum filteren. Gemakkelijk te lezen grafieken tonen bedrijfsuren, opstarten takelmotor, overbelasting takels, noodstoppen en te hoge temperaturen. U kunt ook een schatting van de resterende levensduur of de werkperiode van het design (DWP) bekijken.

Lijst met bedrijfsmiddelen

Bekijk al uw bedrijfsmiddelen op één plaats, inclusief TRUCONNECT- en servicemiddelen. Met deze lijst kunt u details bekijken van ieder bedrijfshulpmiddel, zoals beschrijving, locatie en de online status van TRUCONNECT.

Onderhoudsagenda

In de agendaweergave kunt u voltooide en toekomstige onderhoudswerkzaamheden bekijken. De status van het onderhoud wordt met een logische kleur aangegeven en door te filteren kunt u activiteiten per onderhoudsproduct bekijken.

Serviceoverzicht

Na een onderhoudsbeurt gaat een onderhoudsmonteur van uw lokale vestiging een gesprek met u aan om openstaande aanbevelingen en offerten te bekijken, uw vragen te beantwoorden en de volgende stappen te plannen. U kunt de informatie altijd bekijken op yourKONECRANES.com. Door op het tabblad Activiteiten te filteren op Voltooide serviceaanvraag, krijgt u een basisoverzicht van uw recente onderhoud te zien. U kunt een risico-overzicht bekijken voor uw recente onderhoud en gegevens over ieder geïnspecteerde component met aanbevelingen en opmerkingen van uw monteur.

Bedrijfsoverzicht

Deze beoordeling op bedrijfsniveau van uw huidige onderhoudsprogramma is gericht op het aantonen van rendement op investeringen en het stimuleren van continue verbetering. Het portaal bevat de informatie die in uw Bedrijfsoverzicht wordt weergegeven en is altijd toegankelijk via het tabblad Bedrijfsoverzicht.

U kunt de gegevens van uw overeenkomst en alle serviceproducten in verband met uw overeenkomst bekijken. Het kostengedeelte toont uitgaven en KPI's voor onderhoud. Bedrijfsmiddelen kunnen worden ingedeeld op kosten en u kunt op onderhoudstype filteren of alle uitgaven tegelijk bekijken. Met een ander filter kunt u bedrijfsmiddelen op belang filteren, zodat u de trends en uitgaven voor uw belangrijkste bedrijfsmiddelen kunt bekijken.