YOURKONECRANES.COM CUSTOMER PORTAL

Ons Customer Portal, de website yourKONECRANES.com, geeft u snel en eenvoudig toegang tot uw kraanonderhoudsinformatie. Gebruiksgegevens van TRUCONNECT en gegevens over onderhoud en bedrijfsmiddelen uit MAINMAN zijn gelinkt en geven u een transparant overzicht van de gebeurtenissen en activiteiten over een willekeurig geselecteerd tijdsbestek. Cumulatieve gegevens voor één enkel bedrijfsmiddel of het volledige machinepark kunnen snel bekeken, geanalyseerd en gedeeld worden. Inzichten kunnen worden verkregen door het bekijken van afwijkingen, patronen en trends. Deze helpen u om goed geïnformeerde onderhoudsbeslissingen te nemen die op de feiten zijn gebaseerd.

craneyourkc.jpg

STEL PRIORITEITEN VOOR UW ONDERHOUD

Het Customer Portal biedt u een foutengeschiedenis en stelt prioriteiten volgens de geselecteerde criteria voor een snel overzicht van de pijnpunten van uw volledige machinepark. Dit kan u helpen bij het nemen van geïnformeerde onderhoudsbeslissingen.

cxt.jpg

SNELLE TOEGANG TOT SERVICEDETAILS

Op yourKONECRANES.com, heeft u toegang tot inspectie- en servicerapporten, serviceschema's, onderhoudsgeschiedenissen, bedrijfsmiddelenlijsten, servicekosten- en servicecontractgegevens. Tijdens een servicebezoek kunnen onze technici met mobiele apparatuur snel en efficiënt informatie invoeren, zodat u snel toegang krijgt tot uw servicegegevens. U kunt ook yourKONECRANES gebruiken om serviceverzoeken in te dienen. Het portal geeft u een volledig overzicht over uw bedrijfsmiddelen en de relatie met Konecranes op ieder apparaat dat met het internet verbonden is.

laptop5.jpg

Bekijk informatie van uw serviceoverzichten en bedrijfsoverzichten

Na een servicebezoek kan een serviceprofessional van uw plaatselijke dealer met u de openstaande aanbevelingen en offertes doornemen, uw vragen beantwoorden en u helpen bij het plannen van de volgende stappen. De informatie van dit serviceoverzicht kan door u worden bekeken wanneer u maar wilt op yourKONECRANES.com.

Het zakelijk overzicht is gebaseerd op uw huidige onderhoudsprogramma en is erop gericht uw investeringsrendement aan te tonen en op constante verbetering aan te sturen.  Het portal bevat de informatie die in uw overzicht wordt afgebeeld, zoals de contractinformatie en uitgaven.