You are here

Biomassakranen

 

De CXT-biomassakraan is een volledig geautomatiseerde, veelzijdige en betrouwbare kraan met een compact en robuust ontwerp. In vergelijking met een op transportband gebaseerde werking van een lader, vergroot de CXT-biomassakraan uw vloeroppervlak, vermindert het geluid, stof en brandstofemissies en verhoogt het uw opslagcapaciteit voor brandstof.

Smart Features, zoals zwenkcontrole, zorgen voor snelle ladingverwerking en nauwkeurigere positionering. Preventie van slappe kabels verkleint veiligheidsrisico's en verbetert de ladingbeheersing door slappe kabels uit te sluiten. En uitgebreid snelheidsbereik optimaliseert de snelheid van uw kraan volgens het gewicht van de lading.

Biomassakranen voor zware toepassingen kunnen 4,5 tot 17 ton zijn met een hefhoogte van 18 tot 27 meter. Zwenkcontrole wordt standaard geleverd en er kunnen andere Smart Features worden toegevoegd. Regeneratief remmen bespaart energie en het compacte ontwerp bespaart ruimte. Hefapparatuur omvat sinaasappelschil- of dubbele schepgrijpers. 

De standaard biomassakraan heeft een bereik van 3,2 tot 10 ton met een typische hefhoogte van 15 tot 22 meter. Zwenkcontrole wordt ook standaard geleverd en de speciaal gebouwde takel ondersteunt een dubbele schepgrijper.

Wanneer u een biomassakraan specificeert, wilt u rekening houden met de dagelijkse vrachtwagenlevering, inclusief de tijd om de biomassa te ontvangen en te verwerken, hoeveel ton biomassa is verwerkt en het type en de dichtheid ervan, de lay-out van het opslaggebied en de totale brandcapaciteit van de boilers.