You are here

De kracht van ervaring

Konecranes heeft de kennis en technologie in huis om u te helpen de moeilijke, gevaarlijke hefwerkzaamheden uit te voeren die in de staalindustrie nodig zijn. In de jaren 30 zijn we begonnen met de productie van bovenloopkranen en hebben sindsdien bedrijven overgenomen met ervaring die teruggaat tot 1884. De technische en serviceteams van Konecranes zijn deskundig in elke fase van de staalproductie en streven er constant naar u te helpen meer staal te produceren. 

Heffen in ieder proces in de fabriek

Wij werken met u samen om apparatuur te leveren om zware en gevaarlijke items op te tillen gedurende uw werkzaamheden, van ijzererts en gerecycled staal verplaatsen tot het gieten van heet metaal en producten vormen in de walserij.

Interne analyse en engineering

Wij zijn trots op onze technische connectie met de staalindustrie. Veel van onze engineers hebben in de staalproductie gewerkt. We hebben dus alles in huis om apparatuur te ontwerpen die geschikt is voor werkzaamheden in een omgeving waar staal wordt geproduceerd. Wij besteden onze belangrijkste vaardigheden niet uit. Wij gebruiken deze vaardigheden intern, bij de ontwikkeling van en het onderhoud aan sterke en betrouwbare hefapparatuur.

De nieuwste technologie gebruiken

Wij begrijpen hoe belangrijk de heftechnologie is gedurende het productieproces van staal. Onze voortdurende investeringen in R&D zijn de drijvende kracht achter onze innovatie. Onze Smart Features, zoals zwenkcontrole en beveiligde zones helpen fouten door de operator te verminderen. Onze energiebesparende technologie gebruikt regeneratieve netwerkremmen om elektriciteitskosten en de invloed op het milieu te verminderen.

Uw kraan in bredrijf houden

Wij bieden volledige onderhoudsdiensten en onderdeelcontroles om uw apparatuur in bedrijf te houden. Wij bieden ook trainingsopties om uw operators te helpen hun besturingsvaardigheden van apparatuur te verbeteren en te behouden. 

In de buurt van de klant

Om de hoek en verspreid over de hele wereld hebben wij het grootste en meest uitgebreide servicenetwerk in de branche. Wij streven ernaar op alle makten de toonaangevende lokale onderhoudsprovider voor kranen te zijn.