You are here

Leveringsconcept

Konecranes Shipyards

Na te hebben vastgesteld welk productconcept aan uw behoeften voldoet, ontwikkelen en produceren we het leveringsconcept met u. Hier betreft de belangrijkste vraag de omvang van de levering. In onze terminologie verdelen we het bereik in drie niveaus:

1. Technologie: ontwerp, onderdelen, toezicht en inbedrijfstelling
2. Totaalproject: volledige verantwoordelijkheid voor ontwerp en levering
3. Volledig pakket: totaalproject en onderhoudscontract

Het leveringsconcept is een optimalisatie van kosten, levertijd en beperkingen die uw kraanlocatie kan hebben. De kwaliteit van onze levering is een Konecranes-standaard waaraan we onder alle omstandigheden voldoen.

Onze eigen interne onderdelen worden aangevuld met componenten van topmerken. We nemen geen onderdelen in onze ontwerpen op zonder uitgebreide controles en tests vooraf.

De productie van stalen constructies wordt uitbesteed onder strikte supervisie van Konecranes. We gebruiken partners waarmee we lang samenwerken en die zich zo dicht mogelijk in de buurt van uw locatie bevinden om de transportkosten zo laag mogelijk te houden.

Gebaseerd op uw operationele beperkingen verzenden we de kraan voorgemonteerd of verzenden we de onderdelen en bouwen we de kraan ter plekke op. We houden altijd rekening met uw huidige activiteiten en doen altijd ons best om onderbrekingen als gevolg van ons werk zo beperkt mogelijk te houden.

De volgende fase is opstarten en testen. Eerst stemmen we de kraan af en testen we deze zodat we weten dat hij veilig, betrouwbaar en overeenkomstig de technische specificaties werkt. Vervolgens vragen we uw mensen om de werking met klantentests te controleren.

Na de overdracht verlaten onze monteurs de locatie niet totdat de kraan naar tevredenheid van de operators werkt. Een tevreden operator is een veilige en efficiënte operator.

Ook overleggen we met u hoe we uw personeel moeten trainen en onder toezicht houden als ze de kraan gaan gebruiken.