You are here

Expertise in hijswerk op scheepswerven

Onze kranen werken betrouwbaar onder de weersomstandigheden op uw scheepswerf. We hebben kranen op de Noordpool geleverd, waar ze extreme
temperaturen onder nul doorstaan. We hebben ook kranen in woestijnomgevingen geleverd, waar ze stofstormen en extreme hitte doorstaan. Plus alles daartussenin.

Ze werken uitstekend in alle klimaten en ze zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten. Hijsapparatuur voor scheepswerven van Konecranes variëren van kleine kettingtakels die tientallen kilo's kunnen hijsen, tot aan de enorme Goliath-portaalkraan die we hebben geleverd met een hijscapaciteit van 2000 ton in combinatie met een railbreedte van 210 m.

Veiligheid en prestaties zijn kwantitatieve grootheden waarvan u weet dat u er op kunt vertrouwen door onze bewezen staat van dienst. Maar om uw verwachtingen te overtreffen, besteden we ook veel aandacht aan verschillende andere belangrijke factoren:

Innovatie : door nauw samen te werken met scheepswerven, verfijnen ons eigen interne onderzoek en ontwikkeling onze producten voortdurend met nieuwe technologieën en ontwerpinnovaties in een proces van doorlopende verbeteringen.

Stevigheid: de krapste toleranties in structurele flexibiliteit maken een nauwkeurige verwerking van de lading mogelijk. Gewicht

Optimalisatie: het gewicht van de kraan is een belangrijk element in het ontwerp van de infrastructuur dat vereist is voor installatie van de kraan. Ons ontwerp maakt slim gebruik van lichte en stevige constructies op een niveau waaraan geen enkel ander bedrijf in de branche kan voldoen.

Milieufuncties: veel producten van Konecranes beschikken standaard over een feedbacksysteem voor remvermogen om de energiekosten te verlagen en om het milieu te helpen behouden.

Onderhoudsgemak: ons algemene principe is dat elk onderdeel dat onderhoud behoeft ook toegankelijk moet zijn, en dat alle onderdelen die tijdens de levensduur van de kraan defect kunnen raken, eenvoudig te vervangen moeten zijn.

Interne technologie: we ontwerpen en maken de belangrijkste onderdelen van onze kranen intern. Dat betekent dat de onderdelen uitgebreid gestandaardiseerd kunnen worden over de gehele hijsapparatuur, wat de levering van reserveonderdelen vereenvoudigt en het onderhoud kosteneffectiever maakt.

Ervaring van de operator: succesvolle Formule 1-raceteams hebben een geweldige auto, een geweldige coureur en een geweldig pitteam en als alle onderdelen feilloos samenwerken, wordt de race gewonnen. Maar het is de coureur die op het podium staat. We denken graag op dezelfde manier over onze kraanoperators. Dankzij de vrijwel onbeperkte bedrijfsopties, een comfortabel uitgevoerde cabine met een uitstekend zicht en volledig verstelbare stoelen, wordt er goed voor uw operator gezorgd.