You are here

Uw opslagverwerking stroomlijnen

Het automatische opslag- en zoeksysteem van Konecranes helpt u de productiviteit te verhogen met een snellere verwerkingscapaciteit en effectief magazijnbeheer.

Transport met het geautomatiseerde vacuüm hijsapparaat bespaart magazijncapaciteit. Software voor het opslagbeheersysteem en kraanautomatisering met speciale machines vormen een geïntegreerd verwerkingssysteem.

Mechaniische rolgrijpers kunnen gewikkelde rollen en zelfs meerdere rollen per keer hanteren voor hogere in-/uitvoer van kleinere rolformaten.

Het opslag- en zoeksysteem is geautomatiseerd en kan worden uitgebreid, zodat uw fabriek met hetzelfde aantal medewerkers meer werk kan uitvoeren. Programmeerbare opslagcriteria zorgen ervoor dat de voorraad vers, schoon en actueel blijft.

Rollen raken minder snel beschadigd wanneer ze met een vacuümhefinrichting of mechanische rolgrijper worden gehanteerd, in plaats van een vorkheftruckklem. Zoekgeraakt of verouderd papier is geen probleem. De software voor voorraadbeheer traceert voortdurend de locatie van elke rol.

Automatische opslag van Konecranes kan aan elk belangrijk systeem voor productie-uitvoer worden gekoppeld. Gegevenscommunicatie en inhoud zijn aangepast om in de fabriekssystemen te passen om zo te garanderen dat alle systemen samenwerken om de productie en kwaliteit te maximaliseren.