You are here

Magazijnbeheer

Een magazijnbeheersysteem kan u helpen uw productiviteit te verhogen en het aantal verloren of beschadigde rollen te minimaliseren.

Als papierrollen van de vloer naar uw magazijn worden getransporteerd, kunnen rolgegevens naar het magazijnbeheersysteem worden gestuurd. Dit is een module binnen het automatische opslagsysteem (AS/RS). Deze module traceert tijden en locaties van rollen, zodat u online papiervoorraad kunt controleren en beheren.

Efficiënt gebruik van ruimte en tijd

Het magazijnbeheersysteem kan verwerkingssystemen direct instructies geven voor rolopslag, met het doel te garanderen dat papieropslag veilig en ruimtebesparend is. Deze automatisering kan werknemers beschermen terwijl het de kosten voor vorkheftrucks en personeel kan verlagen.
Het traceren van opslag maakt het ook mogelijk om snel en nauwkeurig rollen te vinden. Met constante toegang tot productie- en opslagdatums van rollen kunt u voorkomen dat u rollen verliest of ontdekt dat ze verouderd zijn.

Het magazijnbeheersysteem kan het besturingssysteem van de transportband bestemmingen voor de rollen geven. Het kan het transportbandsysteem ook informeren over de meest geschikte invoerlocatie in het magazijn, zodat het magazijn optimaal wordt gevuld en de overdrachttijden in het magazijn worden geminimaliseerd.

De juiste opslagapparatuur

De geautomatiseerde vacuümlifters en mechanische grijpers van Konecranes zijn ontworpen om voorzichtig met papierrollen om te gaan en schade aan de rollen en vervorming door de klemmen van de heftruck te verminderen.