You are here

Pionier op het gebied van kranen die bestand zijn tegen enkelvoudige storingen

Pionier op het gebied van kranen die bestand zijn tegen enkelvoudige storingen

Konecranes Supersafe™ kranen die bestand zijn tegen enkelvoudige storingen, bieden een ongekend veiligheidsniveau voor de meest kritieke nucleaire activiteiten, zoals de omgang met kernbrandstof.

Deze zeer gespecialiseerde kranen zijn ontworpen om vallen van de lading te voorkomen bij het optreden van een enkelvoudige storing in het hijssysteem, wat het hoogste operationele veiligheidsniveau in de branche oplevert.

Ons nieuwste derde-generatieontwerp voor bestendigheid tegen enkelvoudige storingen is gebaseerd op een degelijke ervaring, opgedaan door decennia lang machines te ontwerpen, installaties ter plaatse en service-ondersteuning. Het voldoet aan strenge nucleaire normen, zoals ASME NOG-1 en NUREG-0554.

Veel van de patenten en ontwerpen voor onze hijsapparatuur die bestand is tegen enkelvoudige storingen, hebben de basis gevormd voor toekomstige ontwerpen voor bestendigheid tegen enkelvoudige storingen. Onze paper, 'Single Failure Proof Hoisting System for use on reactor and Spent Fuel cask cranes in Nuclear Power Plants (CS-71)', uitgegeven in 1978, bevatte concepten waarmee regelgevende instanties werden geïnformeerd - zoals degene die ondersteund worden door ASME NOG-1.  

Om onze klanten te voorzien de best mogelijke apparatuur te bieden die bestand is tegen enkelvoudige storingen, nemen we buitengewone maatregelen om te begrijpen hoe onze apparatuur gedurende langere perioden werkt. Ons ontwerp voor bestendigheid tegen enkelvoudige storingen is onder strenge bedrijfsomstandigheden getest die meer dan 40 jaar normaal nucleair bedrijf simuleren.