You are here

Kraanservice voor de nucleaire industrie

Konecranes is als geen ander geschikt om service en onderdelen te leveren aan de nucleaire industrie. Een duidelijk voordeel dat we onze klanten bieden, is de mogelijkheid tot internationale dienstverlening.

Met wereldwijd 600 locaties kunnen we snel en efficiënt reageren. Of u nu ondersteuning bij stroomuitval nodig hebt, regelmatig onderhoud, technische ondersteuning, of iets daartussenin, we beschikken over mensen waarop u kunt vertrouwen.

Regels naleven is een routinezaak voor onze experts

Moderniseringen afronden en onderdelen leveren aan de nucleaire industrie vereist een juiste naleving van strenge regelgeving en kwaliteitsvereisten. We kunnen onderdelen en diensten leveren die aan deze normen voldoen met ons gecontroleerde en goedgekeurde programma voor nucleaire kwaliteitscontrole. Als internationaal bedrijf kan Konecranes u helpen te blijven voldoen aan lokale vereisten met de combinatie van branche-experts en plaatselijke kennis.

Hoog opgeleide professionals

De onderhoudsmonteurs van Konecranes zijn hoog opgeleid. Deze monteurs zijn zeer getalenteerd en uiterst ervaren, en  beschikken over de vereiste kennis en referenties om in een kerncentrale te mogen werken. De monteurs van Konecranes zijn opgeleid in alle onderhoudsaspecten en onderhoud aan nucleaire hijsapparatuur. Naast de technische expertise waarover elke monteur van Konecranes beschikt, is elke monteur speciaal opgeleid om te voldoen aan de veiligheidseisen ter plaatse.

Onderdelen voor alle apparaten en modellen

Onze onderdelen worden ondersteund door ISO 9001-gecertificeerde productie die gebruikmaakt van KTA-1401 en ISO 9001 programma's voor kwaliteitscontrole, een ervaren groep nucleaire engineers en magazijn- en distributiefaciliteiten.