You are here

Capabel en gekwalificeerd

Konecranes levert en onderhoudt al meer dan 50 jaar hijsapparatuur voor de nucleaire industrie. En tegenwoordig wordt in meer dan 60 procent van de kerncentrales wereldwijd gebruikgemaakt van onze producten.

Reputatie 

Konecranes is nauw betrokken geweest bij de oorspronkelijke ontwikkeling van kranen die bestand zijn tegen enkelvoudige storingen voor de nucleaire industrie, kranen die nog altijd worden gebruikt bij kritiek hijswerk. In de tijd dat we diensten verleenden aan de nucleaire industrie hebben we bereikt dat we nooit een Deel 21 rapporteerbaar nucleair defect of afwijkingen van de normen hebben ervaren. Onze expertise over en zorg voor nucleaire veiligheid wordt in de gehele industrie erkend; we nemen deel aan nucleaire adviesgroepen, inclusief ASME NOG-1.

Kwaliteitscontrole

Konecranes onderhoudt een actief programma voor nucleaire kwaliteitscontrole dat is gecontroleerd en goedgekeurd in overeenstemming met vrijwel elke van toepassing zijnde internationale norm. Ons programma voor nucleair kwaliteitsbeheer volgt strenge vereisten voor kwaliteit, tests en documentatie die aan plaatselijke normen kunnen worden aangepast.

Intern ontwerpen en analyseren

We zijn een van de weinige leveranciers in de branche voor materiaalverwerking die in staat is om intern een ontwerpanalyse af te ronden. We hebben ruim 100 engineers in dienst in disciplines die toepasbaar zijn op industriële verwerking van nucleair materiaal: seismische analyse, veiligheidsanalyse en het voldoen aan regelgeving.