You are here

Waarom voor Konecranes kiezen

Konecranes helpt belangrijke autofrabrikanten over de hele wereld om hun veeleisende productieschema's bij te houden. Door onze jarenlange ervaring met het ondersteunen van deze branche, weten wij dat autofabrikanten zich geen vertraging in de productie kunnen veroorloven. Met maar één zwakke schakel in de materiaalverwerkingsketen — storing in één apparaat — kan het hele schema in de war raken.

Daarom vertrouwt de auto-industrie op onze ervaring en de enorme betrouwbaarheid van onze kranen voor de auto-industrie. Deze kranen zijn ontwikkeld om op veilige en efficiënte wijze zware ladingen en korte cycli te beheren.

We hebben de technologie in huis om u veilig te houden: met ons ontwerp van de ruimtebesparende kraan, kunt u besparen op bouw- en onderhoudskosten en met het regeneratief remmen kunt u energie besparen.

Met de Smart Features van Konecranes is de werkcyclus aanzienlijk korter. Functies voor zwenkcontrole, haakcentrering, positionering en beveiligde zones zorgen dat operators ladingen veiliger en sneller kunnen verplaatsen.

Onze TRUCONNECT Remote Service kan u helpen beslissingen te nemen over investeringen op het gebied van onderhoud en productiviteit. Externe monitoring biedt u inzicht in de gebruiks- en bedrijfsgegevens van een kraan.

Vorkheftrucks en reachstackers kunnen door uw hele proces worden gebruikt en met onze technologieën kunt u kosten verlagen en is er een kleinere impact op het milieu.

Als u Konecranes kiest, haalt u een unieke bron binnen van algemene ervaring en kennis, gecombineerd met lokale kennis om uw hefactiviteiten te versterken en uw productiviteit te verhogen. We weten precies hoe heffen aan uw procesvereisten kan voldoen en zullen de juiste hefapparatuur en service leveren die aan uw behoeften voldoet.