Intelligente automatisering voor afval transporterende kranen.

Intelligenter met technologie.

90
435

Die de kern van uw afval-tot-energieproces in stand houden.

TRUCONNECT® remote monitoring.

173
340

Robuuste kranen voor het vuile werk.

Houd de vultrechter gevuld in uw afvalverbrandingscentrale.

138
280

Energie uit afval

Afval of biobrandstof in energie omzetten is een lang proces dat vele stadia doorloopt. U moet tegelijkertijd talrijke taken beheren om ervoor te zorgen dat uw productie-installatie operationeel blijft. Een defect onderdeel in de installatie kan veroorzaken dat het hele proces wordt gestopt. Konecranes kan zorgen voor snelle, veilige en betrouwbare hijssystemen speciaal ontworpen voor deze omgeving.

Het voordeel van kranen

Veel installaties voor afvalverwerking en energie uit biobrandstoffen gebruiken heden kranen in plaats van voorladers. Kranen verbruiken namelijk minder brandstof, hebben geen dieseldampen, en maximaliseren de beschikbare vloeroppervlakte, om maar een paar voordelen te noemen.

Konecranes heeft  kranen op maat die  passen bij uw specifieke toepassingen. Bijvoorbeeld;  een afvalverwerkingskraan  om afvalstoffen te stapelen en te vermengen in de opslagplaats en te laden in de hopper. Of gebruik een kraan voor slak te laden in de afvoertrucks. Natuurlijk worden deze kranen geleverd met speciale grijpers die u nodig zult hebben. We kunnen ook een magneten leveren om metalen uit de slakken te verwijderen.

Voor andere taken in uw fabriek, hebben we meer standaard kranen. Onze turbine portaalkraan helpt u bij uw stoomturbines indien nodig. Kies een SMARTON® kraan, een zwenkarmkraan, of een andere meer conventionele kraan en takel voor onderhoudswerkzaamheden.

Met ons regeneratief remsysteem kan de kraan  bruikbare energie produceren welk terug geleverd kan worden aan het net. U werkt milieuvriendelijk, en bespaart nog kosten bovendien.

Konecranes - meer dan een leverancier van kranen een aantal kranen

 

Ons Werk stopt niet bij het leveren van kranen. We wensen een partnerschap met u op de lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen. Konecranes heeft de vaardigheden en middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw kranen zelden reparaties nodig hebben. Onze unieke "Truconnect" service houdt het kraangebruik in de gaten en kan de conditie van uw kraan precies voorspellen. Gewapend met deze kennis, kan ons service personeel ervoor zorgen dat uw kranen operationeel blijven en blijft onverwachte stilstand tot een minimum beperkt.

Onze kennis en ervaring is ongeëvenaard

Meer dan 85 jaar van kraanervaring en meer dan 55 jaar in de verwerking van afval bewijzen dat we het merk in hijsen zijn waarop u kunt vertrouwen. Intelligente kraantechnologie zoals antibotsing-systemen, "swaycontrol" en flexibele automatiseringsopties maken onze kranen makkelijk en veilig te bedienen. Onze kranen zullen uw productiviteit verhogen en verlagen de totale kosten.

We begrijpen de speciale behoeften van de afvalverwerkende industrie als geen ander, en kunnen een product- en servicepakket aanbieden om aan al uw wensen te voldoen.