Turbinehalkranen

Gepatenteerde Single Failure Proof Technology

38
298

Kraanservice voor de krachtindustrie

Het grootste onderhoudsteam in de bedrijfstak

276
202

Bovenloopkranen voor algemeen gebruik

Hijsapparatuur voor elke toepassing

93
919

Vooraanstaand in de industrie met R&D investeringen

Operatorfouten terugdringen dankzij de Smart-functies.

192
424

Elektriciteit

 

Uitdagingen in de energie-industrie 

Konecranes levert transport oplossingen voor elk type energiecentrale. Van een traditionele kolen gestookte plant tot een​ moderne centrale of zelfs een afgelegen windmolenpark, wij begrijpen uw behoeften. Konecranes levert machines met weinig storingen en een lange levensduur.

Gespecialiseerde kranen voor elektriciteitsproductie

We maken een scala aan kranen op maat die we aanpassen aan uw specifieke doeleinden. Bijvoorbeeld, neem een kolenkraan met een vierdraadsgrijper. Kies een portaalkraan om de poorten te tillen of op uw hydro-elektrische dam.

Onze XN elektrische kettingtakel is speciaal ontworpen voor een windturbine.Het compacte formaat, lichtgewicht, en snelle hijssnelheid maken het tot de ideale takel voor de unieke omstandigheden in een turbinehuis.

Voor andere taken in uw fabriek, hebben we meer standaard kranen.Onze turbine portaalkraan helpt u bij het nauwkeurig monteren en afstellen van uw waardevolle turbines, generatoren, en hulpapparatuur. Kies een SMARTON® kraan voor onderhoud, en een CXT® kraan of een van haar neven voor uw werkplaatsen. Zwenkarmkranen en monorails zijn ideaal voor uw kleinere hijstaken.

Onze unieke concept "Smart Solutions" zorgen ervoor  dat bediening van onze kranen bijna kinderspel is. Met geavanceerde functies zoals Swaycontrol, Areacontrol en doelpositionering, brengt uw lading precies waar u die hebben wilt. Veiligheid en precisie zijn verzekerd.

Een partnerschap dat zorgt voor uw behoeften

We verkopen u niet zomaar een aantal kranen en u hoort niet meer van ons. We wensen een partnerschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen. Konecranes heeft de vaardigheden en middelen om reparaties te waarborgen en vervangingen worden telkens snel en efficiënt uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw kranen zelden reparaties nodig hebben. Onze unieke concept TRUCONNECT® Remote Monitoring  kent altijd de conditie van uw kraan. Gewapend met deze kennis, kunnen onze service medewerkers ervoor zorgen dat uw kranen het juiste onderhoud krijgen op het juiste moment. Uw kraan is klaar voor gebruik wanneer u ze nodig hebt.

Meer dan 2.000 kranen op energiecentrales wereldwijd geleverd bewijzen dat we het merk zijn waarop u kunt vertrouwen. Alle kranen zijn efficiënt en duurzaam. Zij zullen uw veiligheids verbeteren en verlagen de globale kosten.

We begrijpen de speciale behoeften van de energie-industrie, en bieden u een producten- en dienstenpakket tot uw volledige tevredenheid.

Neem contact op met Konecranes