Iedere productielijn heeft een giekkraan nodig.

Veelzijdig. Eenvoudig te gebruiken. Variabele afmetingen.

62
880

Cabineontwerpen met de bestuurder in gedachten.

Lifttrucks voor uw auto-onderdelenmagazijn.

40
645

Perslucht als de krachtbron.

ATB AirBalancer voor uw workstations.

192
864

Vooraanstaand in de industrie met R&D investeringen

Operatorfouten terugdringen dankzij de Smart-functies.

179
490

Automobiel industrie

 

Kranen voor in de auto-industrie

Het maken van voertuigen vergt veel van mens en materieel. U moet veel gelijktijdige processen beheersen om ervoor te zorgen dat uw productielijn efficiënt blijft. De supply chain is cruciaal voor de levertijd: u kunt zich geen machinestilstand veroorloven. U hebt behoefte aan snelle, veilige en zeer betrouwbare apparatuur. Konecranes biedt kranen en andere hijsoplossingen die u helpen bij het beheren van uw industriële-proces.

Slim werken in elke situatie

Of u nu stalen rollen verplaatst, motor of auto-onderdelen stampt, de motor bouwt, of de gehele auto assembleert, wij leveren de juiste kranen om de klus te klaren.

Bijvoorbeeld; een CXT kraan kan de rollen leveren en een SMARTON® kraan zou daarna de matrijzen kunnen aanvoeren naar de stamperij. U kunt gebruik maken van een kettingtakel in uw werkplaats of een zwenkarmkraan met een AirBalancer bij uw sub-assemblage werkplek. De XA kraan en ATL takel met een aangepaste grijper vormen samen een precisie manipulator speciaal gemaakt voor elk deel van de auto.

Onze unieke "Smart Solutions" maken het werken met onze kranen bijna kinderspel. Met geavanceerde functies zoals "Swaycontrol, Micro snelheid en Doelpositionering", komt uw last precies op de plek waar u die wilt hebben. Snel, veilig en exact.

Veilige en betrouwbare productielijnen

Ons werk stopt niet bij het leveren van kranen. We wensen een partnerschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen. Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw kranen zelden reparaties nodig hebben. Onze unieke "Truconnect"  service kent altijd de conditie van uw kraan. Gewapend met deze kennis, kunnen onze service medewerkers ervoor zorgen dat uw kranen lang operationeel blijven  en blijft stilstand tot een minimum beperkt.

Wij voldoen boven uw verwachtingen

Veel van de grote autofabrikanten over de hele wereld vertrouwen op Konecranes. U kunt er zeker van zijn dat wij de zware lasten en korte doorlooptijd kennen die nodig zijn in deze zeer concurrerende branche. Onze jarenlange ervaring met klanten uit de auto-industrie geeft ons een unieke voorkennis.

Wij kunnen een product- en dienstenpakket speciaal op maat voor u aanbieden, dit om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Neem contact op met Konecranes voor meer informatie over onze hijsoplossingen en onze unieke services