You are here

Zwenkarmkranen

Handig gereedschap 

Konecranes zwenkarmkranen zijn  een handig om te gebruiken in veel werkplaatsen. Kostenbesparend, flexibel en gebruiksvriendelijk.  

Konecranes biedt deze kranen  met een gesloten XM-staalprofiel of met een l-balkprofiel. Onze standaard wandgemonteerde armkranen kunnen maximaal 180º graden draaien, terwijl de kolomarmen maximaal 270º kunnen draaien. Er zijn ook veel aangepaste opties beschikbaar, zoals met een hoog hijsvermogen of met volledige rotatie van 360º.

Aanpasbaar aan uw faciliteit

Zwenkrmkranen zijn beschikbaar in een grote reeks hijsvermogens en reikwijdtes. Er zijn verschillende manieren om de arm aan een muur of vloer te bevestigen. We kunnen er dus voor zorgen dat u een optimale oplossing hebt voor uw faciliteit.

Dankzij een verstelbaar lager is de verstelbaarheid van de horizontale ligger nauwkeurig en eenvoudig. Ongecontroleerde bewegingen van liggers en loopkatten worden bovendien tot een minimum beperkt. Veel functies om het gebruik te optimaliseren zijn optioneel beschikbaar, inclusief een aanpasbare rotatiestop met stappen van 10º of een vergrendeling in 3 standen (-90º, 0º, +90º).

Konecranes-armkranen zijn ook beschikbaar voor Ex-omgevingen.

Snelle installatie

De kranen kunnen door met grote verstevigde stalen basisplaten te gebruiken eenvoudig geinstalleerd worden. Hierdoor worden de productiestilstand en de kosten van het installeren of verplaatsen van de kraan verminderd.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Customer stories

Konecranes heeft een uitgebreid assortiment aan takel- en kraanhefsystemen geïnstalleerd in het nieuwe Engine Manufacturing Centre van Jaguar Land Rover.
Jaguar Land Rover - Wolverhampton, Engeland
Content bottom