You are here

Werkplaatskranen

Multifunctionele kraansystemen

De XA- en XM-werkplaatskraansystemen van Konecranes zijn ontworpen om te voldoen aan de gevarieerde en veeleisende vereisten van werkplaatsen en productielijnen die tot wel 2000 kg hefvermogen nodig hebben. Ze kunnen aan het plafond worden bevestigd of vrijstaand zijn, bruggen met enkele of dubbele ligger hebben of zelfs monorails hebben. De XA is geproduceerd van  een licht, duurzaam, omsloten aluminium profiel. De XM is van een  omsloten  robuust en sterk stalen profiel gemaakt.

We kunnen lange overspanningen met onze kranen bereiken,  waardoor we de volledige benodigde dekking voor productie- en assemblagelijnen kunnen bieden.

Snelle installatie

Als er werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, waarbij werknemers precieze en repeterende bewegingen moeten maken, dan zijn onze werkplaatskraansystemen een ergonomische en kostenbesparende optie. Zonder de hoge investeringen in constructies die vaak komen kijken bij het installeren van een bovenloopkraan.

Onze werkplaatskranen met standaard profielgrootten en boutverbindingen kunnen snel worden geïnstalleerd.  Met deze snelheid en door de installatie aan te passen aan uw bestaande productieplanningen, kunnen  we de  productie-stilstand zoveel mogelijk beperken.

Kosten besparing

Als uw bedrijf afhankelijk is van werknemers die veel herhalende bewegingen moeten uitvoeren of zware lasten moeten tillen dan kan een werkplaatskraan een snelle en eenvoudige manier zijn om de productiviteit te vergroten.

Zowel aluminium als stalen werkplaatskraansystemen zijn beschikbaar voor Ex omgevingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.