You are here

Handbediende producten

Duurzaam en functioneel

Handbediende kettingtakels en  hendeltakels van Konecranes zijn geschikt voor elke omgeving waar elektriciteit onpraktisch of niet beschikbaar is. Ze bevatten totaal geen elektronica en zijn bovendien een goedkope oplossing als ze niet dagelijks gebruikt worden.

Onze handbediende producten hebben een lastbereik van 250 tot 20.000 kg.

Veilig en betrouwbaar

Wij staan bekend om de veiligheid van onze apparatuur en onze handbediende producten vormen daar geen uitzondering op. Het compacte ontwerp betekent minder gewicht, waardoor ladingen gemakkelijker en veiliger hanteerbaar zijn. Een 'dual Pawl Weston-stijl' rem met 2 frictieschijven biedt 4 remoppervlakken, en de rem is volledig omsloten voor maximale bescherming tegen vuil.

Veiligheid en duurzaamheid wordt verkregen door een het hoge kwaliteit  gegalvaniseerd staal voor de ketting (graad 80) dat bestand is tegen corrosie. Door het open type ketting-aandrijfmechanisme is eenvoudige inspectie en reiniging mogelijk.

Simpele montage

Bij onze handbediende producten hebt u de keuze uit aan haken opgehangen modellen of producten met loopkatten met l-balk. De loopkatten zijn beschikbaar voor handmatig duwen of rijden d.m.v. een handbediende ketting.

U kunt takels van Konecranes eenvoudig installeren in uw bestaande apparatuur. De compacte afmetingen en het lichte gewicht betekenen dat u uw kettingtakels en hendeltakels op veel verschillende locaties kunt gebruiken.

Sommige van onze handbediende producten zijn ook beschikbaar voor Ex-omgevingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.