You are here

Elektrische kettingtakels

 

Maximaal 5000 kg blijvend hefvermogen

Konecranes biedt twee elektrische kettingtakels die zijn ontworpen voor flexibiliteit en duurzaamheid tijdens hijsen. De elektrische SLX-kettingtakel kan maximaal 2500 kg en de elektrische CLX-kettingtakel maximaal 5000 kg hijsen. Hiermee beschikt u over de veelzijdigheid die u nodig hebt voor industriële toepassingen in veeleisende werkplaatsen.

De compacte bouwhoogte met unieke haakophanging en verschillende andere functies zorgen ervoor dat de takel eenvoudig aan te passen is aan de specifieke behoeften voor uw werkplaats.

Efficiëntie en veiligheid in hetzelfde pakket

De nieuwste elektrische CLX-kettingtakel van Konecranes is gebruiksvriendelijk en kan werkcycli versnellen, veiligheid verbeteren en heeft een lange levensduur. De takel is daarom ideaal voor elke drukke werkplaats.

Kies voor de elektrische SLX-kettingtakel met traploze takelsnelheden voor een soepele verticale beweging, waardoor uw last stabiel blijft in de meest veeleisende werkbelastingen. De takel bevat alle CLX-functies en meer, zoals elektronische overbelastingsbescherming, controle over de losse ketting en schokbelastingsabsorptie. Dankzij de geavanceerde technologie worden efficiëntie en veiligheid gecombineerd.

Bijna overal te gebruiken

U kunt deze elektrische kettingtakels op een bovenloopkraan, een werkplaatskraan of met een zwenkarmkraan gebruiken. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat elektrische kettingtakels van Konecranes de ideale oplossing zijn voor veel hijstoepassingen.

Lees meer over de CLX- en SLX-takels op onze website konecranes.com/clx of neem contact met ons op voor meer informatie.