Elektrische staaldraadtakels

CXT elektrische staaldraadtakels

De CXT elektrische staaldraadtakel is het meest gebruikte Konecranes product. Overal waar mensen tot 80 ton willen hijsen, zult u vaak een CXT takel aan het werk zien. De betrouwbaarheid en veelzijdigheid van de CXT heeft van Konecranes de grootste leverancier van staaldraadtakels ter wereld gemaakt.

Wat wil je van je staaldraadtakel?

Veelzijdigheid betekent oplossingen op maat voor al uw hijsbehoeften. Verkrijgbaar in enkel- of dubbele liggermodellen, flexibiliteit is immers de sleutel. De CXT elektrische staaldraadtakel past prima bij de eisen van uw kraanbaan en uw gebouw.

De kabels zijn sterk, zeer flexibel en geoptimaliseerd voor uw specifieke eisen. Maak ons uw wensen bekend en wij leveren u een takel om er aan te voldoen.

Konecranes maakt ook staaldraadtakels voor gevaarlijke (Ex) omgevingen.

Een staaldraadtakel die blijft

Indien uw kraan nog goed is maar uw takel niet dan kunnen wij uw oude takel vervangen voor een CXT takel. Zelfs als u alleen dit takel koopt, bieden we nog steeds service voor uw hele kraan, niet alleen voor het Konecranes deel.

Zorg ervoor dat uw takel veilig blijft en langer meegaat met onze unieke TRUCONNECT® bewaking en rapportage service. De bewakingsunit op uw takel stuurt utomatisch degebruiksgegevens naar Konecranes. Periodieke rapportages maken het gemakkelijk om de veiligheid, het gebruik en het onderhoud te beheren. Schaf het TRUCARE full service pakket aan en wij zorgen optimaal voor uw takel. De levensduur wordt verlengd en de storingsintervallen verminderd.