Elektrische kettingtakels

CLX elektrische kettingtakels

Konecranes CLX kettingtakels zijn ontworpen voor flexibiliteit en duurzaamheid in alle industriële toepassingen. Met variabele snelheden en een lastbereik van 60 kg tot 5000 kg , zijn ze zeer veelzijdig en ze hebben een lange levensduur. 

U kunt deze takels gebruiken op een individuele werkplek, op een kraan, of met een (zwenk)armkraan. Konecranes CLX kettingtakels zijn de ideale oplossing voor al deze toepassingen.

Een soepel en veilige  takel 

Het ingebouwde bedieningspaneel biedt gemakkelijke toegang bij het gebruik van uw takel, zodat onderhoud eenvoudig en duidelijk is. De 6:1 snelheidsverhouding maakt uw werk sneller, veiliger en nauwkeuriger.

Elektrische eindschakelaars en een mechanische koppelbegrenzer beschermen u en uw takel tegen elektrische of mechanische overbelasting. Beschermingsklasse IP55 zorgt ervoor dat uw takel is afgeschermd tegen stof en water in de omgeving.

Een takel met een lange levensduur 

We weten dat een kraan een grote investering is en u wilt dat die een hele tijd meegaat. Met een FEM 2m classificatie, kunt u er zeker van zijn dat uw CLX takel vele jaren hoge gebruiks prestaties zal leveren. 

U kunt er zeker van zijn dat uw CLX takel vele jaren high duty prestaties zal leveren.

U kunt de CLX verplaatsen in uw werkplaats en op verschillende manieren gebruiken. De modulaire opbouw en compacte doorrijhoogte betekent dat overplaatsing naar andere plekken eenvoudig is. De compacte doorrijhoogte, haakophanging, duwloopkat of gemotoriseerde loopkatversies bieden u de flexibiliteit die u nodig hebt.

Voor verdere informatie, neem contact op met ons.