Takels

Takels zijn industriële hijswerktuigen die ofwel een kabel, ketting of riem gebruiken om een last te hijsen en te verplaatsen. Ze zijn aan kranen of andere hijsapparatuur bevestigd. Konecranes levert de takels wereldwijd en levert ook een uitgebreid assortiment aan diensten.

Veilig en flexibele takels voor elke branche

Konecranes levert een groot assortiment van producten voor industriële toepassingen - met inbegrip van elektrische en handmatige takels, alsmede takels voor explosieve en stoffige omgevingen. Onze takels voldoen met zekerheid aan de alle internationale veiligheids- en operationele normen.

Hijsvermogen van onze takels gaat van 60 kg tot 80 ton. Of u nu de takels onregelmatig of continue gebruikt; onze takels hijsen soepel en bieden optimale controle voor hun gebruikers. Onze takels zijn zeer veelzijdig en betrouwbaar - en hierdoor zijn onze CXT elektrische staaldraadtakels nu de meest gekochte elektrische staaldraadtakels ter wereld.

Takeluitrusting met daarbovenop services voor alle hefwerktuigen

Konecranes biedt een volledig pakket van diensten voor de takels die het wereldwijd levert. Deze services zijn niet alleen beschikbaar voor Konecranes eigen takels, maar ook voor alle hijsapparatuur die uw branche gebruikt. Onze services woren aangepast aan de wensen en het gebruik van het bedrijf.

Verken ons aanbod aan hijsapparatuur en contacteer Konecranes.