Nucleaire apparatuur

Konecranes biedt een brede reeks van gecertificeerde kerncentrale kranen en uitrusting voor materiaalbehandeling, evenals een heel bereik van diensten voor de nucleaire industrie. Onze nucleaire apparatuur en diensten zijn ontworpen om uitval te minimaliseren en zo de productiviteit op te voeren. Met meer dan een halve eeuw van ervaring, ontwerpt en levert Konecranes kranen aan de strengste eisen van de nucleaire industrie te voldoen.

Eisen en standaards.

Hijsapparatuur voor de nucleaire industrie moet in staat zijn om in extreem zware omstandigheden te werken zonder schadelijke gevolgen te hebben voor werknemers en het milieu.

Kerncentrales en andere kritische lfaciliteiten vereisen bewezen veilige apparatuur.cKonecranes nucleaire apparatuur zijn ontworpen om te voldoen aan  nucleaire regelgeving  waaronder:

• 10CFR50 Bijlage B en NQA-1 Compliante kranen en uitrusting voor materiaalbehandeling
• BDE capaciteit - Binnenhuis
• AWS gecertificeerde lassers
• NUREG 0554, NUREG 0612, NOG en NUM-compatibel.
• ISO 9001 gecertificeerde productiefaciliteit

Supersafe is de nieuwste generatie van enkelvoudige storingsbestendige kranen. Ze overschrijden de ingestelde internationale eisen.

Services voor behoud van productiviteit en veiligheid van de nucleaire uitrusting

Wij bieden kraanonderhoud, modernisering en onderdelen voor alle nucleaire kranen. Bovendien bieden we deze services niet alleen aan geleverde apparatuur van Konecranes, maar ook voor alle andere merken. 

Bekijk onze producten en diensten van nucleaire apparatuur en neem contact op met Konecranes.