You are here

Werkplaatskranen

Meer hijsen in een gevaarlijke omgeving

De Konecranes EX-werkplaatskranen geven uw productiviteit een boost als u deze in uw faciliteit installeert. Met EX-gecertificeerde elektrische onderdelen en een sterke metalen constructie, een capaciteit van maximaal 2000 kg en een geoptimaliseerd werkgebied, passen ze in de meest gevaarlijke omgeving.

Machinale wielen en kwaliteitslagers zorgen voor soepel transport en verminderen het geluid. Het lasvrije modulaire systeem is verkrijgbaar in zowel staal als aluminium en zorgt ervoor dat de kranen veiliger en eenvoudiger zijn te installeren, onderhouden en aan te passen.

Het juiste metaal kiezen

Als u sterkte en duurzaamheid nodig hebt, is het stalen EXXM-profielsysteem de juiste keuze. Lange ophangingsafstanden zorgen ervoor dat de afmetingen van de kraanstructuur kleiner worden en de beschikbare ruimte zo goed mogelijk wordt benut. Stof- en vuilbescherming zorgt voor lagere onderhoudskosten en een langere levensduur van uw kraan.

Als u een lichtere kraan met kortere rijbanen nodig hebt, is het aluminium EXXA-profielsysteem een goede optie. De stevige constructie zorgt voor minimaal dood gewicht. Het geanodiseerde aluminium is ideaal voor schone omgevingen en beschermt uw kraan tegen corrosie.

EXXA- en EXXM-kranen kunnen samen met andere EX-gecertificeerde hijsapparatuur zoals EX-takels worden gebruikt.

Het juiste metaal biedt de juiste oplossing.

Aanpasbaar aan uw lijnproces

Eenvoudige aanpasbaarheid betekent dat u de EXXM of EXXA overal kunt gebruiken waar zich in uw productielijn een gevaarlijke omgeving kan voordoen.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe uw EX-werkplaatskranen voldoen aan uw behoeften.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.