You are here

Handmatige Takels en loopkatten

Geen elektriciteit, geen zorgen

Handbediende EKM2-kettingtakels en handbediende EKPT-loopkatten hebben geen elektriciteit nodig. Dat betekent dat u producten kunt hijsen op plekken waar geen elektriciteit beschikbaar of moeilijk bereikbaar is. Ze zijn een kosteneffectieve oplossing wanneer u niet elke dag iets hoeft te hijsen.

Veiligheid staat altijd voorop bij Konecranes. De mechanische componenten van de EKM2 en de EKPT zijn ontworpen om het risico op vonken onder normale bedrijfsomstandigheden te verminderen, waardoor ze ATEX-gecertificeerd zijn. Geen elektronica betekent geen kans op kortsluiting in een gevaarlijke omgeving.

Een robuuste takel is een betere takel

Een gegalvaniseerde lastketting, een roestvrijstalen handketting, bronscoating en poedercoating beschermen de metalen oppervlakken tegen slijtage en corrosie. ISO-haken met een veiligheidspal, een overbelastingsbegrenzer en stootkussens zorgen voor eenvoudige verplaatsing van producten. Het is veilig, eenvoudig te gebruiken, duurzaam en heeft weinig onderhoud nodig en is volledig ATEX-gecertificeerd.

De EKM2 is verkrijgbaar in een ketting-rijloopkat met haakophanging, duw- of rijloopkatversie. Dankzij een groot aantal opties is hij aan uw behoeften aan te passen. Combineer de EKM2-takel met de EKPT-loopkat voor optimaal handmatig hijsen, voor 500 kg tot 20 ton.

Een voordelige, betrouwbare takel zoals vereist

Soms hebt u tijdelijk een speciale takel nodig, bijvoorbeeld tijdens drukke perioden. De EKM2 en EKPT zijn gebouwd om lang mee te gaan en daarom een goede investering. Op de lange termijn zijn ze een goedkopere optie dan huren, en u hebt niet te maken met levertijd: u hebt ze altijd bij de hand als u ze nodig hebt.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe onze handbediende EKM2-kettingtakel en handbediende EKPT-loopkat voldoen aan uw behoeften.