You are here

Elektrische Staaldraadtakels

Een nieuwe manier om zaken nog veiliger aan te pakken

De elektrische EXCXT-takel met staalkabel van Konecranes biedt een nieuwe benadering voor tillen in gevaarlijke omgevingen. Een speciale versie van onze populaire CXT-takel, unieke mechanische componenten verminderen het risico op vonken onder standaard bedrijfsomstandigheden. De EXCXT wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste technologie en heeft een nieuwe industriestandaard gesteld die moeilijk te overtreffen is.

Internationale EX-certificatie, en vooral ATEX, CSA US, IECEX en INMETRO voor gas en stof is een belangrijke factor die bewijst dat veiligheid altijd de hoogste prioriteit heeft bij Konecranes. Isolatie van klasse F, IP65-bescherming voor elektrische behuizingen en IP66 voor motoren is standaard. De elektrische componenten en motor zijn ontworpen en gebouwd conform EX-regelgeving en worden zorgvuldig afgeschermd binnen behuizingen.

Eenvoudige en aanpasbare staaldraadtakel

Met een EXCXT-takel kunt u uw last eenvoudig verplaatsen met uitstekende prestaties en deze is ontworpen om uw productiviteit te vergroten. Alle takelsystemen, inclusief de takelmotoren, eindschakelaar en mechanische overbelastingsbeveiliging, zijn volledig getest op betrouwbaarheid. Dankzij een ergonomische gebruikersinterface kan de operator zich richten op het hijsen, waardoor de last eenvoudiger en veiliger kan worden verplaatst. Als het werk zeer nauwkeurig moet worden uitgevoerd, biedt het optionele omvormertransport extra nauwkeurigheid en veiligheid.

We weten dat uw hijsomgeving uniek is en daarom bieden we veel optionele functies. U kunt bijvoorbeeld uw hijssnelheid instellen, een extra rem installeren, een lastdisplay plaatsen, een kap aanschaffen, radiobesturingen toevoegen en om speciale loopkatbevestigingen vragen. En dat is nog niet alles.

U kunt de optionele functies wijzigen als uw behoeften veranderen. We helpen hijswerkzaamheden op de gewenste manier uit te voeren.

Een multifunctionele aanwinst voor uw team

De EXCXT-takel is de kern van de EXCXT-kraan. Schaf een nieuwe EXCXT-takel aan voor uw bestaande EX-kraan of koop een volledig nieuwe EXCXT-kraan. Voor welke optie u ook kiest, u ontdekt de voordelen van de EXCXT-technologie van Konecranes.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe onze EXCXT-takel voldoet aan uw behoeften.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.