You are here

Elektrische Staaldraadtakelkranen

Sterke en veilige elektrische takel

Naar onze mening is de elektrische EXCXT-staaldraadtakelkraan van Konecranes de nieuwe standaard voor eenvoud en veiligheid op het gebied van industriële hijsapparatuur. U kunt erop vertrouwen dat het sterke stalen frame en de EXCXT-takel ervoor zorgen dat in gevaarlijke omgevingen tot wel 80 ton veilig kan worden gehesen.

EX-certificering voor gas en stof toont aan dat Konecranes van veiligheid een prioriteit maakt. Brandwerende barrières beschermen de motor en elektrische componenten. Beschermde apparatuur betekent veiligere lasten en veiliger personeel.

Meer productiviteit met minder stilstand

De EXCXT-kraan is zo gebruiksvriendelijk dat deze voor een verhoging in uw productiviteit kan zorgen. Dankzij een ergonomische gebruikersinterface kan de operator zich richten op het heffen, en optionele inverterbestuurde verplaatsing biedt nauwkeurigheid en veiligheid.  De kraan heeft een grote kabelhaspeldiameter en daarom zijn de takelafmetingen compact en de toegang tot haken tot een minimum beperkt. Eenvoudiger betekent sneller en veiliger.

De onderhoudspunten zijn eenvoudig toegankelijk en de technologie is onderhoudsvriendelijk, dus u zou ongekend weinig stilstand moeten ervaren. Uw kranen zijn ontworpen om door te blijven gaan.

Een stevige, betrouwbare kraan waar u deze nodig heeft

In welke branche u ook werkt, de chemische industrie, houtverwerkende industrie, olieverwerkende industrie of een compleet andere industrie, deze robuuste, multifunctionele kraan is geschikt voor uw branche. Als u een handige industriële kraan nodig hebt voor onderhoudstaken in een gevaarlijke omgeving, is een elektrische EXCXT-staaldraadkraan de ideale keuze.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe onze EXCXT voldoet aan uw behoeften.

 

 

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.