You are here

Elektrische Kettingtakels

Superieure takel met uitstekende prestaties en veiligheid

De elektrische EXN-kettingtakel van Konecranes biedt het hoge veiligheids- en betrouwbaarheidsniveau dat vereist is in een gevaarlijke omgeving. Goed presterende motoren, betrouwbare 48V schakelaarbesturingen en eenvoudig onderhoud dragen bij aan de werking van uw takels met zo weinig mogelijk stilstand.

EX-certificering, met name ATEX, CSA Canada, IECEX en INMETRO geven aan dat het product veilig gebruikt kan worden in gevaarlijke omgevingen. Een speciale mechanische configuratie minimaliseert de kans op vonken onder normale bedrijfsomstandigheden. Vlambestendigheid, EX-behuizingen en epoxyverf geven fysieke oppervlakken goede bescherming.

Eenvoudig te bedienen met veel opties

De EXN-takel is ook gebruiksvriendelijk. Dankzij een ergonomische gebruikersinterface kan de operator zich volledig richten op het hijsen. Hijsen met twee snelheden en een verhouding van 4:1 voor de vervoerssnelheid zorgen voor nauwkeurige verplaatsing van de last. Een slipkoppeling beschermt tegen overbelasting.

Er is een uitgebreid assortiment opties beschikbaar en dat betekent dat de takel kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Vaste, haak opgehangen, duw- of gemotoriseerde loopkatversies zijn allemaal beschikbaar. Variabele hoofdruimte en compacte afmetingen zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte zo goed mogelijk wordt benut. Kies de beste opties voor uw faciliteit.

Een bruikbare aanwinst voor uw team

De EXN-takel is de kern van de EXN-kraan. Schaf een nieuwe EXN-takel aan voor uw bestaande EX-kraan of koop een volledig nieuwe EXN-kraan. Voor welke optie u ook kiest, u ontdekt de voordelen van de EXN-technologie van Konecranes. Hij is ongeëvenaard.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe onze elektrische EXN-kettingtakel voldoet aan uw behoeften.