You are here

Elektrische Kettingtakelkranen

Combinatie van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en kraanveiligheid

De elektrische EXN-kettingtakelkraan van Konecranes biedt een veiligheidsniveau en veelzijdigheid voor het heffen van kleine lasten waar we trots op zijn. We bieden een stevige stalen constructie en alle componenten die speciaal zijn ontworpen voor kranen in gevaarlijke omgevingen, en daarom kunt u vertrouwen op de EXN-kraan als u tot wel 5 ton wilt hijsen in de meeste gevaarlijke omgevingen.

Volledige EX-certificering toont aan dat onze apparatuur is ontworpen om de kraan zo veilig mogelijk te maken in gevaarlijke omgevingen. Een unieke mechanische configuratie verkleint de kans op vonken en andere ontstekingsrisico's onder normale bedrijfsomstandigheden.

Eenvoudig te bedienen met kettingtakelkraan

Naast onze focus op veiligheid en betrouwbaarheid, is de EXN-kraan ook ontworpen voor gebruiksgemak. Dankzij een ergonomische gebruikersinterface kan de operator zich volledig richten op het hijsen. Contactbesturing met twee snelheden en een elektrische eindschakelaar houden uw lading te allen tijde onder volledige controle.

Er is een uitgebreid assortiment opties beschikbaar en dat betekent dat de kraan kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Enkele of dubbele ligger, verschillende loopkatten, een antibotsingsysteem, haken met bronslaag: mogelijkheden te over. Variabele hoofdruimte en een compacte takel zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte zo goed mogelijk wordt benut. U kunt de beste opties voor uw faciliteit kiezen.

Een veilige elektrische takel en veelzijdige apparatuur

Als u werkzaam bent in energieproductie, de behandeling van chemicaliën of lichte productie, is deze kraan zeer geschikt voor u. Als u onderhoudstaken moet uitvoeren op een plek waar het risico bestaat dat er ontvlambare gassen of stof in de lucht aanwezig zijn, is de EXN-kraan een goede keuze.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe onze elektrische EXN-kettingtakelkraan voldoet aan uw behoeften.