You are here

Armkranen

Veelzijdige armkraan

De standaard EX-armkraan van Konecranes kan maximaal twee ton hijsen. Een aangepast model kan nog meer hijsen. Een EX-armkraan kan voor veel toepassingen worden gebruikt: in een mechanische werkplaats, op een grote assemblagelijn van een fabriek, bij belangrijke onderhoudspunten in uw industriële proces, bijna overal waar u producten moet verplaatsen in gevaarlijke omgevingen.

Een ATEX-gecertificeerde EX-armkraan is een perfect sterk frame voor elke takel die we speciaal voor gevaarlijke omgevingen maken. Voeg daar een elektrische EXCXT-staaldraadtakel, een elektrische EXN-kettingtakel of een handbediende EKM2-takel aan toe voor uw specifieke hijsbehoeften. Als uw behoeften veranderen, hoeft u alleen maar een andere takel te gebruiken.

Kraanveiligheid bij elke stap

Eenvoudige en snelle installatie betekent dat uw kraan snel kan worden gebruikt. Dankzij het verstelbare consolelager, kunnen horizontale liggers eenvoudig en nauwkeurig worden aangepast en hoeven ze niet uit elkaar te worden gehaald. Stilstand wordt tot een minimum beperkt.

Veiligheid staat voorop: een hoofduitschakelknop is een standaardfunctie. Op alle afstandsbedieningen met kabels voor de takels vindt u nog een tweede noodstopknop. Als er weinig dood gewicht is, wordt de belasting op de constructie verminderd, en de nauwkeurige liggeruitlijning zorgt voor meer controle over de loopkat en de arm.

Deze kraan voor gevaarlijke omgevingen klinkt mogelijk als de perfecte oplossing, maar u vreest dat u niet genoeg ruimte hebt. Een optie met lage hoofdruimte benut de beperkte ruimte volledig. U kunt deze kraan echt bijna overal kwijt!

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe onze EX-armkranen voldoen aan uw behoeften.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.