You are here

Speciaal kranen

Specifieke kranen voor specifieke behoeften

Voor veel industrieën zijn unieke kranen nodig die zijn ontworpen voor de betreffende processen. Deze kranen beschikken over hefvermogens tot wel enkele honderden tonnen en kunnen worden geoptimaliseerd voor uw specifieke behoeften. Als uw behoeften veranderen, kunnen uw kranen tijdens de levenscyclus worden aangepast voor verschillende doeleinden.

Individueel ontworpen hijsoplossingen

Wij werken nauw met u samen om elke kraan afzonderlijk aan te passen om ervoor te zorgen dat elke hijsoplossing de juiste is voor elke taak.

Elke industrie heeft andere vereisten. Staalproductie vereist bescherming tegen hitte en stof. Brandstof- en energieproductie vereisen vaak specifieke grijpers. De automobielindustrie maakt gebruik van speciale kranen voor de behandeling van rollen, metaal persen en monteren. Mijnbouw en primaire metaalverwerking komen vaak voor in speciale omgevingen, met speciale eisen voor kranen.

Bewezen technologie in nieuwe toepassingen

Kranen op maat gebruiken vaak onze standaardproducten, maar op een unieke manier. We ontwerpen ook nieuwe elementen als dat nodig is. Alle onderdelen worden volledig getest op veiligheid en betrouwbaarheid.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe onze aangepaste kranen voldoen aan uw behoeften.

Customer stories

Dankzij geavanceerde bewegingscontroletechnologie is voldaan aan de vereisten voor kraanvermogen. Hierdoor kunnen hogere snelheden worden behaald en is de werking veilig. Bovendien heeft men bij Rautaruukki de betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid ervaren.
Rautaruukki, Raahe Steel Works - Finland

Video

Ekokem, waste plant, Finland - Custom Cranes
Quebec City Waste to Energy Facility