You are here

Open lierkranen

Uitstekende prestaties voor veeleisende hijswerkzaamheden

Open lierkranen van Konecranes zijn ideaal voor zowel veeleisend gebruik als voor montage en onderhoud.

Ze zijn flexibel genoeg voor vrijwel elke industriële omgeving en combineren het nieuwste geavanceerde ontwerp met sterke elektronica en slimme computerintelligentie waarmee u de volledige controle hebt over het transporteren van uw materialen.

Konecranes biedt twee open lierkranen. De SMARTON wordt wereldwijd al veel gebruikt in industriële productie. Onze nieuwste open lierkraan is de UNITON, speciaal gemaakt voor procestoepassingen.

Twee open lierkranen, veel hijsmogelijkheden

De SMARTON is een open lierkraan voor zware toepassingen met een hefvermogen van 6,3 tot 250 ton met één loopkat, en tot maximaal 500 ton met twee loopkatten. De veiligheid en productiviteit van uw kraan wordt verhoogd als u de nieuwste technologie in een kraan gebruikt. Technologie die zo slim is dat deze bijna zelf kan denken. Tegenwoordig is dit normaal in de productie-, stroom-, automobiel- en de pulp- en papierindustrie. 

De UNITON is een robuuste kraan met loopkat en kan worden aangepast aan uw specifieke hijsbehoeften. Het vermogen is 6,3 tot 160 ton. Het product is gemaakt naar aanleiding van de vraag van onze klanten en de ontwikkeling binnen Konecranes en is geschikt voor verschillende toepassingen. Deze kraan is echter bijzonder geschikt voor de staalindustrie.

Een slimmere kraan is een betere kraan

Zowel de SMARTON- als de UNITON-kranen beschikken over de meest geavanceerde kraansoftware die er is. Deze software bevat veel verschillende Smart Features die u meer controle dan ooit tevoren kan geven over uw kraan en de lading. Uw processen zijn sneller, efficiënter en veiliger.

Neem vandaag nog contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe de open lierkranen SMARTON en UNITON voldoen aan uw behoeften.