Kranen op maat

Het Konecranes assortiment van standaard kranen is veelzijdig en eenvoudig aan te passen voor de meeste toepassingen. Maar om tegemoet te komen aan uw unieke eisen, maken we soms kranen op maat voor specifieke toepassingen.

U hoeft geen genoegen te nemen met wat er alleen in de catalogus staat. We passen onze kranen aan, zodat u de kraan krijgt die u wilt voor uw wensen.

Aangepaste kranen voor elk hijsdoel

We maken kranen voor uw specifieke omstandigheden. Wellicht moet het takel worden beschermd tegen bepaalde milieuomstandigheden.  Speciale technieken kunnen nodig zijn om de brug over een laadruimte te plaatsen. Misschien wilt u een speciale grijper, of de loopkat moet worden herontworpen voor een ongewone belasting.

De meeste industrieën maken tot op zekere hoogte gebruik van kranen op maat. Staalproductie vereist bescherming tegen hitte en stof. Brandstof- en energieproductie behoeven vaak specifieke grijpers. De auto-industrie maakt gebruik van speciale kranen voor de behandeling van rollen in de stamperij en de montage.

Op maat gemaakte kranen zijn veiliger en betrouwbaarder in specifieke omstandigheden

Veel kranen op maat gebruiken onze standaardproducten op een unieke manier. Soms ontwerpen we nieuwe elementen als dat nodig is. Elke speciale kraan wordt geval per geval aangepast, zodat u zeker bent dat het de juiste hijsoplossing is voor elke unieke behoefte.

We maken gebruik van bewezen technologische oplossingen en volledig geteste onderdelen voor uw  kraan om de veiligheid en betrouwbaarheid te verzekeren.