You are here

Geautomatiseerde kranen

Maak uw leven makkelijker met geautomatiseerde kranen

Konecranes maakt elk soort bovenloopkraan; van algemene standaardmodellen tot unieke op maat gemaakte kranen die zijn ontworpen voor de meest veeleisende hijsvereisten. Onze geautomatiseerde kranen maken uw leven gemakkelijker. Stel u eens voor dat uw processen gestroomlijnder zijn en dat de veiligheid in uw faciliteit aanzienlijk wordt verbeterd. Met geautomatiseerde bovenloopkranen van Konecranes kunt u dit bereiken.

Bereik meer met geautomatiseerde kranen

We maken twee soorten geautomatiseerde kranen. In de semi-automatische kraan zijn verschillende functies opgenomen om de operator te helpen, maar heeft de operator wel meer handmatige controle. In een volledig geautomatiseerde kraan configureert de operator de instellingen en zorgt de kraan automatisch voor herhalende of moeilijke handelingen. Dit is vooral handig in veeleisende en/of gevaarlijke omgevingen.

Geautomatiseerde bovenloopkranen kunnen arbeidskosten verminderen, voorraad bijhouden, opslag optimaliseren, schade beperken, productiviteit verhogen en kapitaalkosten verminderen met oog op heftrucksystemen. Enkele algemene toepassingen zijn bijvoorbeeld de verplaatsing van staalrollen en papierrollen, afval-tot-energie, scheepsbouw, verplaatsing van containers, voedselproductie, verwerking van metalen en algemene productie.

De nieuwste hijstechnologie

Elke kraan van Konecranes maakt gebruik van de meest recente ontwikkelingen in software en engineering om ervoor te zorgen dat deze helemaal up-to-date is bij levering. Omdat de technologie niet stilstaat, zijn onze kranen ontwikkeld om eenvoudig gemoderniseerd te worden.

Wat uw hijsbehoefte ook is, wij hebben er een oplossing voor.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe onze geautomatiseerde kranen voldoen aan uw behoeften.

Customer stories

De hydraulische loskraan met grijper van Konecranes is het antwoord op de behoeften van Ekokem. Hij is volledig geautomatiseerd en zorgt ervoor dat het afvalverwerkings- en verbrandingsproces zo efficiënt mogelijk blijft.
Ekokem, Waste Power Plant - Riihimäki, Finland

Video

TERSA, Sant Adríá, Waste-to-Energy plant, Barcelona, Spain 2013
Quebec City Waste to Energy Facility