You are here

CXT-staaldraadtakelkranen

Aan te passen aan uw behoeften

Het assortiment CXT-staaldraadtakelkranen van Konecranes is ideaal in bijna elke industriële omgeving tot een hijsvermogen van maximaal 80 ton. Het assortiment bevat elke vorm, van algemene standaardkranen tot zeer geavanceerd. De aanpasbaarheid is een van CXT sterkste eigenschappen

 

Efficiënt en intelligent

De CXT staat bekend om het efficiënte gebruik van ruimte onder de kraan en de uitstekende haakbenaderingen. Bovendien is de kraan eenvoudig te bedienen dankzij onze Smart Features, zoals 'Swaycontrol' en doelpositionering. Alle belangrijke mechanische componenten zijn speciaal ontworpen voor gebruik in kranen, worden intern gemaakt en gemonteerd door kraanexperts. Mede daarom is de CXT een topproduct.

De veiligheid wordt o.a. verbeterd met high-performance remmen, duurzame kabels en afstandsbediening. Aanpasbaar snelheidsbereik betekent dat lasten met optimale snelheid kunnen worden verplaatst, waardoor de controle over uw last beter en de productiviteit hoger wordt, terwijl energie wordt bespaard.

Deze robuuste kraan is geschikt voor alle doeleinden en ideaal voor elke industrie. De CXT is de marktleider voor binnenkranen voor zware toepassingen en is de favoriet over de hele wereld: elk jaar worden er meer dan 10.000 CXT-takels verkocht. Dat is het bewijs van de betrouwbaarheid, efficiëntie en waarde.

We maken ook een EX-CXT-kraan voor gevaarlijke omgevingen.

Neem nu contact op met Konecranes voor meer informatie over hoe ons CXT-assortiment van staaldraadtakelkranen voldoet aan uw behoeften.