Bovenloopkranen

Bovenloopkranen, soms ook wel rolbrugkranen genoemd, zijn kranen met een takel die langs de brug loopt tussen parallelle loopbanen. Ze zijn ontworpen om lasten te verplaatsen in alle soorten van industrie. Konecranes is een wereldwijde leverancier van bovenloopkranen en heeft een uitgebreid service netwerk.

Vooruitgang in bovenloopkraan technologie

Konecranes  kranen omvatten de laatste innovaties ontwikkeld voor toepassingen in uw industrie. Deze toonaangevende technologie is gebaseerd op onze innovatieve kracht in het mechanische en elektrische ontwerp en de toepassing van de meest moderne industriële productietechnologie. De betrouwbaarheid van SMARTON®, in de CXT® staaldraadtakels en de XN kettingtakels zijn allen het resultaat van onze ervaring en toewijding aan de technische vooruitgang.

Maximale bovenloopkraan levensduurcyclus

Konecranes streeft niet alleen naar technische verbetering, maar ook naar een maximale levensduurcyclus van de bovenloopkranen. Dit wordt gegarandeerd door het serviceniveau aftestemmen op uw unieke behoefte. Uitval van de bovenloopkraan wordt niet alleen geminimaliseerd, maar de prestaties en het onderhoud worden tevens geoptimaliseerd.

Contacteer Konecranes voor een optimale bovenloopkraan voor uw bedrijf!