Intelligente automatisering voor afval transporterende kranen.

Intelligenter met technologie.

90
435

Die de kern van uw afval-tot-energieproces in stand houden.

TRUCONNECT® remote monitoring.

173
340

Robuuste kranen voor het vuile werk.

Houd de vultrechter gevuld in uw afvalverbrandingscentrale.

138
280

Energie uit afval kranen

Afval of biobrandstof in energie omzetten is een lang proces dat vele stadia doorloopt.U moet tegelijkertijd talrijke taken beheren om ervoor te zorgen dat uw productie-installatie operationeel blijft.Een defect onderdeel in de uitrusting kan veroorzaken dat het hele proces wordt gestopt.Konecranes kan zorgen voor snelle, veilige en betrouwbare hijssystemen speciaal ontworpen voor deze omgeving.

Kranen levert voordelen op voor EFW installaties

Veel installaties voor afvalverwerking en energie uit biobrandstoffen gebruiken vandaag kranen in plaats van voorladers.Kranen verbranden minder brandstof, elimineren dieseldampen van binnen uw installatie, en maximaliseren de beschikbare vloeroppervlakte, om maar een paar voordelen te noemen.

Konecranes heeft een bereik van kranen op maat om te passen bij uw specifieke toepassingen.Bijvoorbeeld, schaf een afvalverwerkingskraan aan om afvalstoffen te stapelen en te vermengen in de opslagplaats en te laden in de vulhopper.Gebruik een kraan voor verhandeling van slak om slakken te laden in de afvoertrucks.Natuurlijk worden deze kranen geleverd met speciale grijpers die u nodig hebt, zoals emmers van het sinaasappelschil- of grijpertype.We kunnen ook een magneet leveren om ferrometaal uit de slakken te verwijderen.

Voor andere taken in uw fabriek, hebben we meer standaard kranen.Onze turbine portaalkraan helpt u om uw stoomturbines te manipuleren, als nodig.Kies een SMARTON® kraan, een armkraan, of een andere meer conventionele kraan en takel voor onderhoudswerkzaamheden.

Ons netwerk remsysteem betekent dat u bruikbare energie produceert door simpelweg uw kraan te bedienen.U werkt milieuvriendelijk, en u bespaart nog kosten bovendien.

Konecranes - meer dan een leverancier van apparatuur

We verkopen u niet zomaar een aantal kranen en u hoort niet meer van ons.We wensen een partnerschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen.Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw kranen zelden reparaties nodig hebben.Onze unieke monitoring service met gegevens op afstand houdt het kraangebruik in de gaten en kan de conditie van uw kraan precies voorspellen.Gewapend met deze kennis, kan ons service personeel ervoor zorgen dat uw kranen operationeel blijven en onverwachte stilstand tot een minimum beperkt blijft.

Onze kennis en ervaring is ongeëvenaard

Meer dan 80 jaar van kraanervaring en meer dan 50 jaar in de verwerking van afval bewijzen dat we het merk in tillen zijn waarop u kunt vertrouwen.Intelligente kraantechnologie zoals antibotsing-systemen, slingerregling en flexibele automatiseringsopties maken onze kranen makkelijk en veilig te bedienen.Onze kranen op maat zullen uw productiviteit verhogen en verlagen de totale kosten.

We begrijpen de speciale behoeften van de afvalverwerkende industrie, en kunnen een product- en servicepakket aanbieden om u volledige voldoening te schenken.