Iedere productielijn heeft een giekkraan nodig.

Veelzijdig. Eenvoudig te gebruiken. Variabele afmetingen.

62
880

Cabineontwerpen met de bestuurder in gedachten.

Lifttrucks voor uw auto-onderdelenmagazijn.

40
645

Perslucht als de krachtbron.

ATB AirBalancer voor uw workstations.

192
864

Vooraanstaand in de industrie met R&D investeringen

Operatorfouten terugdringen dankzij de Smart-functies.

179
490

Automobiel industriekranen

 

Bovenloopkranen voor de auto-industrie

Het maken van voertuigen vergt veel van mensen en materieel.U moet veel gelijktijdige processen beheren om ervoor te zorgen dat uw productielijn efficiënt blijft.Auto's moeten op tijd worden verscheept om te voldoen aan de veeleisende tijdschema's van uw klant: u kunt zich geen machinestilstand veroorloven.U hebt behoefte aan snelle, veilige en betrouwbare apparatuur.Konecranes biedt auto-kranen en andere hijsoplossingen die u helpen bij het beheren van uw industriële uitdagingen.

Gemakkelijk werk voor elke situatie

Of u nu stalen rollen verplaatst, motor of auto-onderdelen stampt, de motor bouwt, of de hele auto assembleert, wij beschikken over de uitrusting om de klus te klaren.

Bijvoorbeeld; een CXT kraan kan de rollen leveren voor het afrollen en een SMARTON® kraan zou daarna de matrijzen kunnen aanvoeren naar de stamperij.U kunt gebruik maken van een kettingtakel in uw werkplaats of een armkraan met een AirBalancer bij uw sub-assemblage werkstations. De XA kraan en ATL verticale takel vormen samen een precisie manipulator met een aangepaste grijper speciaal gemaakt voor elk deel van de auto.

Onze unieke Smart Solutions maken het werken met onze kranen bijna kinderspel.Met geavanceerde functies zoals Slingerregeling, Micro snelheid en Doelpositionering, gaat uw lading precies daar waar u die wilt hebben.

Veilige en betrouwbare productielijnen

We verkopen u niet zomaar wat auto-kranen en u hoort niet meer van ons.We wensen een partnerschap met u op lange termijn om veilige en betrouwbare kranen te garanderen.Konecranes heeft de vaardigheden en internationale middelen om ervoor te zorgen dat reparaties en vervangingen zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw kranen zelden reparaties nodig hebben.Onze unieke gegevens monitoring service op afstand kent altijd de conditie van uw kraan.Gewapend met deze kennis, kunnen onze service medewerkers ervoor zorgen dat uw kranen snel weer operationeel zijn en stilstand blijft tot een minimum beperkt.

Uw tevredenheid gaat boven alles

Veel van de grote autofabrikanten over de hele wereld vertrouwen op Konecranes.U kunt er zeker van zijn dat wij de zware lasten, korte cycli en de hoge snelheid kennen die nodig zijn in deze zeer concurrerende branche.Onze jarenlange ervaring met klanten uit de auto-industrie geeft ons een unieke voorkennis.

Wij kunnen een product- en dienstenpakket speciaal op maat voor u aanbieden, om uw volledige tevredenheid te garanderen.

Neem contact op met Konecranes voor de optimale automobiel-uitrusting en services.