Carrière

Carrière verhalen

1
2
3

Maggie

Jezelf opwerken Ik werk als filiaaladministrateur op het hoofdkantoor van Konecranes in Santa Fe Springs, Californië. Mijn taken zijn o.a. salarisadministratie, contractverwerking, kostprijscalculatie per werkorder en beheer personeelsgegevens. Ik ben beg
Marketing Manager Shanghai

Groeiende verantwoordelijkheid

Ik ging in 2004 voor het eerst werken bij Konecranes als sales assistent voor de afdeling hijstoestellen & componenten. Sindsdien heb ik diverse banen gehad met steeds meer verantwoordelijkheid, als sales engineer, senior sales engineer en marketing manager. Mijn officiële functietitel is nu Marketing Manager, Industriële Kranen, China. De baan geeft mij een breed inzicht in het bedrijf, niet alleen intern, maar ook aan de kant van de klant.

...

Jack

Goede opleiding en een goede werkhouding brengen je ver.
Branch Manager Jacksonville, Florida

Van je vrienden moet je het hebben

Ik hoorde voor het eerst over Konecranes van een maat van mij uit de marine, die zei dat Konecranes een geweldige onderneming was en dat ik ook moest solliciteren. Dat was in 1998. Ik begon als servicemonteur in Cleveland, Ohio, en daarna in Raleigh, Noord-Carolina. Mijn eerste baan hier in Jacksonville was die van Lead Inspector, waarna ik opklom tot servicesupervisor, later tot servivemanager en nu ben ik filiaalmanager. Het is fantastisch geweest.

...

Dinesh

Het is slim om onze slimme producten te kopen.
National Sales Manager Pune

Kansen grijpen

Ik ben sales manager binnenland voor standaard en zware kranen in Poona, India. Ik ben van districtsniveau naar landelijk niveau opgeklommen en dat was mogelijk doordat ik de kans kreeg mezelf te bewijzen. Dat geldt ook voor veel van mijn andere teamleden. Ik vind mijn werk heerlijk. Het verkopen en reizen vind ik het leukst.

Slimme oplossingen

Niet alleen goederen moeten in de lift, maar het hele bedrijf van onze klanten. Klanten moeten niet alleen de juiste...